Creation: Free Design

Terrasplanten

 Op deze pagina schenken we aandacht aan aan enkele van de soorten waar het allemaal eigenlijk mee begint, of zo u wilt, mee begonnen is. Wie kent niet de Afrikaantjes, de Begonia’s, sneeuwkleed (Alyssum) en Lobelia’s?

Lees meer...

Planten op stam

 Voor de potten en de pannen hebben we ook een mooie collectie planten die op stam geteeld zijn. Het is geen exclusief assortiment, wel van prima kwaliteit en bij de beste kwekers van Nederland voor u ingekocht.

Lees meer...

Geraniums

 Onze producten, en dan beginnen we met de Geraniums. Dit blijft al jaren toch een van de meest verkochte terras en balconplanten. Gedurende het verkoop seizoen hebben we er altijd honderden / duizenden van staan waar u een keus uit kunt maken. We kunnen onze Geraniums onderscheiden in 5 groepen.

Lees meer...

Fuchsia

 We hebben een bijzonder mooi sortiment stam, hang en potfuchsia's. Hierbij enkele afbeeldingen. De meeste fuchsia's hebben het liefst een plaatsje waar niet direct of lang de zon schijnt. Stamfuchsia's kun je dus prachtig in een schaduwhoekje, dus ook een beetje luw, plaatsen. Vanzelfsprekend behoeven ze daar wel water en voeding, maar wel bescheiden. De bijzondere vorm en rijke bloei zorgen ervoor dat veel mensen liefshebbers van dezer plant worden.

Lees meer...

Balkon & Terrasplanten 2

 Op deze pagina willen we aandacht schenken aan het sortiment basket en terrasplanten. Deze soorten zijn gemiddeld genomen allen sterk groeiend en enorm bloeiend, waarbij elk soort haar specifieke kenmerken heeft. In willekeurige volgorde en zonder compleet te kunnen zijn benoemen we er een paar.

Lees meer...

Balkon & Terrasplanten 1

 Vlijtig Lies
Een andere specialiteit van ons bedrijf is de Impatiens New Guinea Hybride, oftewel de grote Vlijtig Lies. Prachtige doorbloeiende plant die het op een plaatsje waar ze niet in de hete middagzon staat het altijd geweldig doet. Wel een plant die veel water gebruikt. Ook meestal in 8 kleuren bij ons te verkrijgen.

Lees meer...

Hangplanten

 Op deze pagina laten we enkele afbeeldingen zien van diverse hangplanten.

Lees meer...