Creation: Free Design

Balkon & Terrasplanten 1

 Vlijtig Lies
Een andere specialiteit van ons bedrijf is de Impatiens New Guinea Hybride, oftewel de grote Vlijtig Lies. Prachtige doorbloeiende plant die het op een plaatsje waar ze niet in de hete middagzon staat het altijd geweldig doet. Wel een plant die veel water gebruikt. Ook meestal in 8 kleuren bij ons te verkrijgen.


 Hangbegonia’s

Dan hebben we als eigen teelt ook nog schitterende Hangbegonia’s, in grote 20 cm hangpotten geteeld, waarin u ze direct kan ophangen, wel graag een beetje uit de wind en niet in de felle middagzon. Meestal hebben we 4 kleuren, fel orange, zachtrose, abrikoosgeel en wit.


 Streptocarpus Saxorum
Ook hebben we ook al jaren de onovertroffen Streptocarpus Saxorum. Een hangplant met vetachtig blad en helder blauwe bloemen, welke het gehele seizoen met een ongelooflijke hoeveelheid bloemetjes zijn omgeving kleurt. Ook geteeld in een 20 cm hangpot, welke direct door de klant opgehangen kan worden. Unieke van deze plant is dat zij alleen in de kleur helder blauw bestaat.

 Knolbegonia
De Knolbegonia is een oude bekende maar onovertrefbaar mooie bloem. Bloemen tot wel 6/8 cm zijn geen uitzondering. Geweldig heldere felle kleuren zoals orange-rood, rood, helder geel, daarnaast ook nog softe kleurtjes, zoals bijvoorbeeld zacht-rose en wit. Een plant die het en in de felle zon, en in de schaduw altijd mooi doet.

 Spaanse Margriet
Een product wat de laatste jaren ook enorm populair is geworden, is de zogenoemde Spaanse Margriet, of met de latijnse naam Osteospermum. Zon minnende plant met Margrietachtige bloemen. Rijkbloeiend, wel de dode bloemen verwijderen voor een goede doorbloei. Verkrijgbaar in een stuk of 6/10 kleurtjes, de een nog sprekender dan de ander.

 Fuchia
Vroeger was de Fuchia een van de populairste tuin en hangplanten. Tegenwoordig is er zoveel keus dat deze dankbare plant een beetje naar de achtergrond verdrongen is. Toch hebben wij hier ook meestal wel een leuk sortiment van staan, ook in stamfuchia’s van hoge kwaliteit.